Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медалі із зображенням Дмитра Яворницького та призовий фонд у 50 тисяч гривень, - Dnipro Half Marathon

|«« «« »» »»|

Дніпро готується приймати масштабну спортивну подію – Dnipro Half Marathon-2017.

28 травня учасниками другого в історії міста напівмарафону стануть близько 2,5 тис. бігунів із 11 країн світу. Реєстрація триває на сайті dniprohalfmarathon.org.

«Упевнений, що цьогорічний напівмарафон буде ще кращим і ми уникнемо всіх недоліків, які були торік. Також зробимо все можливе, щоб містяни відчували менше незручностей у зв'язку з роботою міського транспорту та перекриттям руху», – повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов 22 травня, під час прес-конференції, присвяченої презентації напівмарафону.

Керівник Дніпра закликав із розумінням ставитися до всіх нюансів, що виникатимуть під час організації забігу.

Напівмарафонська дистанція традиційно становить трохи більше 21 км. У цьогорічному Dnipro Half Marathon вона найпопулярніша – її долатимуть 800 бігунів. Призовий фонд, який розділять переможці забігу, сягає 50 тис. грн. Це майже вдвічі більше, ніж торік. Оновили також і головний маршрут – він пролягатиме уздовж Дніпровської набережної. Старт і фініш забігу розташують на центральній площі Героїв Майдану.

«Такі заходи мають і благодійну складову. Це чудове свято спорту. Будь ласка, приходьте, беріть участь та вболівайте», – сказала президент Дніпровської федерації легкої атлетики Марина Філатова.

Директор фінансів та економіки титульного спонсора забігу – компанії «Інтерпайп» Денис Морозов і генеральний менеджер Run Ukraine, організатора заходу, Димитро Черницький подякували адміністрації міста та спонсорам, які підтримують спортивну подію.

У програмі змагань заявлені чотири індивідуальні дистанції: трохи більше 21 км, 10, 5 і 2 км. Серед цьогорічних нововведень – сімейний забіг на 2 км, кубок працівників металургійної галузі Steel Cup (2 км), а також безкоштовні: кубок представників силових структур Security Cup (5 км), забіг студентських команд University Cup (2 км) і естафетний забіг.

Заплановані й дитячі забіги на 1000, 500 і 100 метрів.

Відомо також, що цьогоріч у напівмарафоні візьмуть участь атовці. Для них реєстрація безкоштовна. Благодійна мета одного із забігів – збір коштів на протез бійцеві 93-ї бригади.

Родзинкою Dnipro Half Marathon-2017 стане оновлений дизайн медалей для фінішерів напівмарафонської дистанції. Цьогоріч на них буде зображений видатний історик та етнограф Дмитро Яворницький. Його обрала більшість учасників онлайн-голосування на сайті напівмарафону.

Довідка.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017 – один із п'яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League-2017, що включає старти в чотирьох містах України. Титульний спонсор напівмарафону – INTERPIPE, організатор – Run Ukraine, співорганізатор – Start Dnipro.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (22.05.17 16:48): только марафонов жены мэра нам и не хватает после повышения этим мэром тарифов.И гляди спонсоры нашлись... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті