Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться благодійна прем'єра голлівудського фільму

У Дніпрі відбудеться благодійна прем'єра голлівудського фільму

4 травня о 18-00 у Дніпрі за підтримки міської ради відбудеться прем'єрний показ голлівудського фільму «Обітниця» у кінотеатрі «Мультіплекс» (ТРЦ «Караван», вул. Нижньодніпровська, 17). Усі кошти від прокату фільму будуть спрямовані на благодійність.

У Дніпрі фільм можна буде переглянути у двох кінотеатрах протягом тижня: Мост-кіно (ТРЦ «Мост-сіті») та кінотеатрі «Мультіплекс» (ТРЦ «Караван»).

В українському прокаті стрічку представляє компанія «Ukrainian Film Distribution», ексклюзивний дистриб'ютор студій «XXI Століття Фокс» і «Дрімворкс анімейшн».

Офіційним партнером показів картини в нашій країні виступила Спілка вірмен України.

«Обітниця» оскароносного режисера Террі Джорджа був знятий в Іспанії, а світова прем'єра фільму пройшла 21 квітня в Лос-Анджелесі.

Головні ролі в картині, дія якої розгортається в період Геноциду вірмен в Османській імперії, виконали Оскар Айзек, Крістіан Бейл і Шарлотта Ле Бон.

Кошти на зйомки картини (бюджет за даними IMBD - 100 млн. доларів), виділив фонд американського мільярдера вірменського походження Кірка Керкоряна.

На підтримку картини вже виступили такі знаменитості, як Елтон Джон, Леонардо ді Капріо, Шер, Кім і Кортні Кардашян, Сильвестр Сталлоне, Барбра Стрейзанд, Андре Агассі, Джордж Клуні, Дон Чідл, Райан Гослінг, Ніна Добрев, Саманта Пауер, Дженніфер Лопес і інші.

Контактна особа: представник Вірменської громади Дніпра, голова комісії з інформаційної політики Дніпровської молодіжної ради Карен Агаджанян 093 753 49 73, 095 396 81 98

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті