Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
18:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція охорони затримала розкрадача інтернет-комунікацій

У Дніпрі поліція охорони затримала розкрадача інтернет-комунікацій

Працівники поліції охорони затримали «на гарячому» чоловіка 1991 р.н., який на Слобожанському проспекті намагався вкрасти апаратуру одного з провайдерів, залишивши будинок без Інтернету.

О 5:17 на головний пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Дніпропетровської області надійшов сигнал «тривога» - спрацювала сигналізація в шафі, де розміщено інтернет-обладнання.

Екіпаж поліції охорони, який прибув за чотири хвилини за вказаною адресою, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримав чоловіка, який на технічному поверсі намагався демонтувати з металевої шафи інтернет-обладнання. Затриманого передали слідчо-оперативній групі Індустріального відділу поліції.

На даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gonzo  (01.05.17 00:27): оборудование воруют у всех провайдеров. Более дорогостоящее у Триолана и Киевстара. Еженочно вскрывается не один десяток ящиков и удивительно что хоть одного поймали. Я представитель одного провайдера и у меня было фото-видео доказательства преступления. Все равно только после вмешательства службы безопасности и думаю проплаты, удалось посадить на 1 год!
Никому ваши проблемы не интересны, милиция пишет протоколы и спускает это все дело. Во всех райотделах лежат кучи подобных документов. Провайдер получает страховку, а менты и не думают что-то искать. Самые неблагонадежные районы это Тополя, Победа и Приднепровск. Данная статья просто смех и плевок в душу провайдерам!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
piligrim  (30.04.17 20:51): на Слобожанском проспекте _______ наверное не только на ... проспекте, вот два дня назад у меня тоже не было интернета - вырезали кабель! кому нужны оптоволоконные жилы? тем более добыть их из кабеля крайне трудно и грязно... Відповісти | З цитатою
Знающий  (29.04.17 22:21): Ага, как то подозрительно, что как только воруют оборудование Воли, начинает настойчиво звонить Киевстар. Відповісти | З цитатою
Зю  (29.04.17 17:58): Предлагаю, расстрелять. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті