Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень у Дніпрі пройде «Бузковий бал»

За тиждень у Дніпрі пройде «Бузковий бал»

Вже 29 квітня на Дніпропетровщині пройде «Бузковий бал» для бійців АТО та волонтерів. Очікується 25 пар із Дніпра, Нікополя, Кривого Рогу та Васильківки. Учасники танцюватимуть вальс та ча-ча-ча.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Команда ДніпроОДА спільно з Центром допомоги учасникам АТО продовжує танцювальну традицію 2016-го року. Вже за тиждень на Дніпропетровщині відбудеться танцювальний бал для військових та волонтерів. До нього учасники готувалися близько трьох місяців - хочуть вразити своїх глядачів. Підтримати танцювальні пари можуть усі бажаючі», – сказав Валентин Резніченко.

«Бузковий бал» пройде в будинку культури «Шинник» Дніпра. Початок о 17:00. Обов'язковий атрибут для учасників – квітка. Кожна пара може обрати свою улюблену і прикріпити її до костюма, каже координатор Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Хочемо дати дві нагороди: за найкращий дебют – для тих, хто вперше бере участь та приз глядацьких симпатій. Обирати кращу пару будуть самі глядачі голосуванням. Окрім цього, кожна пара отримає пам'ятний подарунок», - додала Наталія Шуліка.

Це вже другий бал для учасників АТО та волонтерів. Перший відбувся наприкінці 2016-го року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


КапелланЬ  (21.04.17 11:22): Сиреневый - ну никак не розовый.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті