Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
00:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА презентували нові напрямки роботи системи електронних торгів арештованим майном СЕТАМ

У ДніпроОДА презентували нові напрямки роботи системи електронних торгів арештованим майном СЕТАМ

У державного електронного сервісу СЕТАМ – нові можливості. Раніше арештоване майно через сайт реалізовувала держава. Тепер серед продавців – й самі підприємства-банкроти. Придбати їх власність можна, не виходячи з дому.

Про те як працює успішний державний стартап, у ДніпроОДА розповів Міністр юстиції України Павло Петренко.

СЕТАМ – це держаний проект, який дозволяє прозоро та ефективно реалізовувати арештоване майно. Працює в України з 2014 року.

«Ми створили зручний електронний сервіс для покупців. Вони можуть придбати будь-яке арештоване майно, яке продає держава. Але головне – ми забезпечили надходження до бюджету, яких не могло бути за старої корупційної системи», - зазначив Міністр юстиції України Павло Петренко.

За роки роботи послугами онлайн сервісу скористались 500 тисяч державних та комерційних підприємств України.

«Учасником електронних торгів можна стати, не виходячи з дому. Для цього слід зайти на сайт setam.net.ua та скористатися підказками сервісу. Електронна система автоматизована, аби людський фактор не міг вплинути на роботу е-сервісу», – зазначає генеральний директор державного підприємства «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Він розповів про нові можливості СЕТАМ. Раніше арештоване майно через сайт реалізовувала тільки держава. Тепер продавці – й підприємства-банкроти, які розпродають власність, інші фізичні та юридичні особи. Також серед нових можливостей – реалізація земельних ділянок. Придбати майно тепер можна й за допомогою телефону – через спеціальний мобільний додаток.

«Дніпропетровщина активно впроваджує в життя електронні сервіси. Область користується системою держзакупівель Prozorro, на порталі IGov вже можна отримати понад 200 електронних послуг. СЕТАМ – ще один зручний та прозорий сервіс. Ми готові до пілотного проекту з впровадження СЕТАМ в об’єднаних громадах регіону», - зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті