Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов зустрівся з Послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем

Борис Філатов зустрівся з Послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем

23 березня Борис Філатов уперше зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем.

Сторони обговорили проблеми та ситуацію в країні й місті: децентралізацію, російську агресію, переселенців, реабілітацію атовців, блокаду на сході країни.

«Німеччина чудово розуміє, хто несе відповідальність за нинішній стан вашої країни. Ми на боці України в цьому конфлікті. І не тільки ми, а й увесь Європейський Союз. І я дуже радий, що сьогодні ми поспілкуємося саме про місто та регіон», – сказав Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернст Райхель.

Борис Філатов розповів представникові Німеччини про специфіку Дніпра та основні напрями своєї роботи. Говорили й про можливу співпрацю між містом та ФРН. Мер зазначив, що буде радий будь-якій допомозі: від сфери енергоефективності до закупівлі рухомого складу міського транспорту.

«Ситуація в місті та регіоні вселяє певний оптимізм. Вона стабільна, хоч місто дуже складне. Для нас дуже важлива підтримка західної спільноти не тільки в економічному та зовнішньополітичному плані, але й в моральному. Позитивні сигнали, зокрема щодо безвізового режиму з ЄС та збереження санкцій щодо Росії, слід продовжувати, щоб люди не відчували розчарування», – зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті