Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дня поезії команда Валентина Резніченка прочитала улюблені вірші

До Дня поезії команда Валентина Резніченка прочитала улюблені вірші

Ліна Костенко, Ігор Сєверянин та навіть Редьярд Кіплінг. Команда Валентина Резніченка прочитала улюблені вірші. Так у ДніпроОДА відзначили Всесвітній день поезії. Хто обожнює вірші про кохання, а хто декламує римовані рядки англійською – дізнавайтеся далі.

«Поезія для мене – це школа, юність. В той період будь-які вірші сприймалися дуже емоційно, зачіпали та викликали відгук у серці. Зараз я читаю багато, але рідко вірші, - поділилася координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка. – Вірш, який я прочитаю, написаний сто років тому, але актуальний й досі».

«Мій улюблений вірш написав Редьярд Кіплінг, який більшості з нас відомий творами «Мауглі», «Рікі-Тікі-Таві». Але у нього є чудові вірші. Один із них - «Заповідь», - розповів радник голови ДніпроОДА Віталій Литвин. - У ньому автор звертається до свого сина. Просить, щоб він завжди залишався собою та вмів прощати»

«Зараз найчастіше читаю наукову літературу. З поетів люблю Ліну Костенку. Нею пишається вся країна та світ», - радник голови ДніпроОДА Ірина Грицай.

Всесвітній день поезії відзначається щороку 21 березня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ольга  (21.03.17 19:32): Дуже приємно чути вірші на рідній мові. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті