Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У філармонії покажуть мультфільми Диснея під класичну музику

У філармонії покажуть мультфільми Диснея під класичну музику

У мультфільмах Диснея дуже багато класичної музики. Таку особливість виявили у Філармонії Дніпра та вирішили запросити дітей Дніпропетровщини на особливий показ мультиків.

Про це повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

І діти, і дорослі люблять мультфільми. Історії про Русалоньку, Попелюшку, Сплячу красуню Уолта Диснея бачили майже всі. Однак мало хто знає, що в цих мультфільмах є багато класичної музики. Це твори Баха, Бетховена, Шуберта, Мусоргського, Стравинського, Чайковського.

Філармонія Дніпра підготувала для дітей області сюрприз. На початку квітня у залі Філармонії покажуть улюблені мультфільми під музику симфонічного оркестру.

«Проводимо такі концерти вже не вперше. Дітям дуже подобається. Видно, що малюки під враженням. Дехто навіть не встає з крісла після концерту, а так і продовжує сидіти в захваті. Класика особливо впливає на дітей. Це висока енергетика класичної, живої музики», - розповідає музичний редактор філармонії Юлія Шуткіна.

Концерт пройде 2 квітня об 11.00 та 12.30 в Філармонії за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 6. Телефон для довідок: (056) 372-96-40.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті