Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Онлайн екопослуги: ДніпроОДА провела семінар для підприємців області

Онлайн екопослуги: ДніпроОДА провела семінар для підприємців області

Подати декларацію про відходи, замовити висновок екологічної експертизи чи довідку величин фонових концентрацій. Все це підприємці Дніпропетровщини можуть робити онлайн.

Як скористатися електронними адмінпослугами швидко та ефективно – розказували на семінарі в ДніпроОДА.

Тренери семінару – представники департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА.

«Онлайн система скорочує час подачі документів до кількох хвилин, мінімізує корупційні ризики та надає бізнесменам європейський рівень обслуговування. Про всі переваги електронних екопослуг розповідаємо на практичних семінарах. За останній рік провели вже вісім таких зустрічей з підприємцями області. Нині проводимо ще одну. Учасників удвічі більше, ніж ми очікували», – зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА Руслан Стрілець.

Формат екосемінару – жвавий. Без зайвих промов та теорії. Як користуватися електронними сервісами учасникам розказують на прикладах. Покрокова інструкція на великому екрані, відповіді на питання. Спробувати свої сили прийшла й представник компанії «Геомакс-ресурс» Ганна Тонкошкур.

«Електронна декларація – це зручно. Все можна зробити швидко, на місці, без черг. Тому хочу дізнатися, як з нею працювати, всі особливості. Раніше наша компанія подавала документи у паперовому вигляді», – сказала вона.

Онлайн систему підтримують й громадські активісти.

«Менше паперів, проста подача документів, оптимізація роботи. Це сучасний шлях, яким треба йти», – сказав голова обласної громадської екоради Олексій Ангурець.

Учасниками семінару стали шість десятків підприємців Дніпропетровщини.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті