Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відбувся кубковий турнір із волейболу

|«« «« »» »»|

25 лютого в приміщенні спортивного комплексу «Дніпровець» (колишня «Дзержинка») відбулося урочисте відкриття міського кубкового турніру з волейболу, в якому взяли участь кращі волейбольні команди усіх вікових категорій із Кам'янського, міст і районів Дніпропетровської області, Харкова та Одеси.

Спортивні змагання, приурочені до 85-ї річниці створення Дніпропетровської області, проходили за підтримки Кам'янського міського голови Андрія Білоусова та голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова.

На церемонії відкриття турніру відбувся парад команд та виступ учасників танцювального колективу «Дніпро».

Радник голови Дніпропетровської обласної ради, майстер спорту з волейболу Володимир Павлов та міський голова Андрій Білоусов вручили заслужені нагороди видатним спортсменам, активістам і ветеранам спорту. Грамоти та цінні призи отримали чемпіон Олімпійських ігор 1976 року в Монреалі Юрій Зайцев, член виконавчого комітету федерації волейболу області Костянтин Несвіт, голова федерації волейболу міста Іван Бабич, радник міського голови з питань спорту та молодіжної політики Олег Орлов, депутат Кам'янської міської ради, гравець команди з волейболу ПАТ «ДМК» Юлія Полівода та багато інших.

Звертаючись до гостей, глядачів та учасників змагань, Андрій Білоусов зазначив, що такий волейбольний турнір проводиться в нашому місті вже восьмий рік поспіль і давно став доброю традицією. Міський голова побажав усім командам вдалих змагань, гарного настрою та яскравих перемог.

За підсумками змагань у підгрупі «Школярі та юнаки» третє місце посіла команда Кам'янського медичного коледжу, друге – технічного ліцею, перемогу здобули представники вищого професійного училища. Серед дівчат 3-тє і 2-ге місце посіли кам'янчанки – команди «Кобра» та «Мафія» відповідно, 1-ше виборола команда Криворізького національного університету.

У підгрупі «50+» перше місце здобула команда «Автомобіліст» із міста Дніпра, друге – «Прометей» (Кам'янське), третє – команда селища Обухівка (колишнє Кіровське, Дніпропетровський район). Кращим гравцем підгрупи визнано Олександра Атюкова з команди «Автомобіліст».

Серед хлопців-аматорів 3 місце посіла команда Нікополя, 2 – Петриківки, першою стала команда «Дніпровець» ПАТ «ДМК». У підгрупі «Юнаки» третє місце у команди Кам'янського коледжу фізвиховання, друге – у команди ПАТ «ДніпроАзот», «золото» здобули представники міста Дніпра.

У підгрупі «60+»: 1 місце – м.Дніпро, 2 – «Прометей» і 3 – «Корунд» (обидві – з Кам'янського). «Жінки 35+»: перше місце – «Прометей» (Кам'янське), друге – «Геліос» (м.Дніпро), третє – команда Царичанки. Серед вихованок дитячо-юнацьких спортивних шкіл першими стали представниці Васильківки, друге місце здобула команда ДЮСШ №2 Кам'янського, третє – Харківської дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.

Кращими гравцями турніру в номінації «Аматори» визнані Ілля Донець («Дніпровець»), Андрій Муравчиков (Нікополь) та Роман Бобрик («ДніпроАзот»), а також представниці Криворізького національного університету Олена Бузоверя і Таїсія Хорольська.

Нагороди переможцям вручали чемпіони Олімпіади 1980 року Олена Соколовська та Богдан Макуц.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті