Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

День Героїв Небесної Сотні та референдум щодо вступу в НАТО: в ДніпроОДА відбулося засідання клубу «DNIPRO LIVE»

|«« «« »» »»|

День Героїв Небесної Сотні, референдум щодо можливого вступу України до НАТО та вірогідні зміни в календарі свят України. Такі питання громадські активісти Дніпропетровщини обговорювали на засіданні дискусійного клубу «DNIPRO LIVE».

Засідання дискусійного клубу «DNIPRO LIVE» проходять у ДніпроОДА щомісяця. Це майданчик для ефективної взаємодії громадськості та влади. У центрі уваги – актуальні питання.

Цього разу до дискусії приєдналися близько 30 активістів.

Відзначення Дня Героїв Небесної Сотні – перша тема дискусійного клубу «DNIPRO LIVE». Пам’ять загиблих під час Революції Гідності вся країна вшановує 20 лютого.

«Ми згадуємо наших героїв, які змінили напрямок державотворення. Нині в Україні відкриваються музеї, меморіали, пам’ять загиблих вшановується на офіційному рівні. Це дає змогу сподіватися на краще, а ми маємо пам’ятати історію», - зазначила голова комітету громадської ради з питань культури та релігії при ДніпроОДА Тамара Мудрак.

Також обговорювали пропозиції щодо референдуму про можливість вступу до НАТО та вірогідні зміни до календаря свят України.

«Вважаю, що референдум з приводу вступу до НАТО потрібен. Дуже важливо почути реальну думку громадян. І, виходячи з цього, зрозуміти, куди наша країна хоче рухатися. Проте для цього референдум має бути чесним і політично незаангажованим», - наголосила представник ГО «Майдан Січеслав Дніпро» Вероніка Коміссар.

«Я за те, щоб зменшити кількість святкових днів. У країні, де йде війна та важка економічна ситуація, потрібно більше думати про роботу», - поділився правозахисник Василь Сухов.

У ДніпроОДА вже готуються до нового засідання дискусійного клубу. Приєднатися до діалогу з представниками ОДА щодо актуальних питань та висловити власну думку може кожен. Наступна зустріч – за місяць.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті