Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
10:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області рятувальники проводять роз'яснювальну роботу серед рибалок

У Дніпропетровській області рятувальники проводять роз'яснювальну роботу серед рибалок

У зв’язку зі змінами погодних умов на більшості водних об’єктів Дніпропетровської області утворився нестійкий крижаний покров, що підвищує імовірність виникнення нещасних випадків внаслідок неконтрольованого виходу людей на кригу.

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загибеллю людей на водних об’єктах у зимовий період, співробітники місцевих підрозділів ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області проводять профілактичні рейди щодо безпечної поведінки на льоду.

Сьогодні співробітники Межівського районного сектору поспілкувалися з рибалками селища міського типу Межова.

Співробітники 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели роз'яснювальну роботу на річці Самара біля міста Підгородне.

Співробітники Синельниківського міськрайонного відділу проводили профілактичну роботу на водоймах біля сел Парне, Веселе та Новогеоргіївка.

Спілкуючись з рибалками, фахівці ДСНС розповіли як діяти в разі виникнення нещасного випадку та як правильно надати першу долікарську допомогу.

Рятувальники нагадали рибалкам основні правила безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватись, перебуваючи на кризі: не слід пробивати поруч багато лунок - відстань між ними має бути 5-6 метрів, не можна збиратися великими групами на одному місці та ловити рибу поблизу вимоїн. Верхній одяг необхідно тримати розстебнутим чи, принаймні, не затягувати його пасками, щоб у разі небезпеки можна було його легко позбутися.

Для непередбачуваних випадків обов’язково при собі мати міцну мотузку завдовжки 12-15 метрів з петлею на одному кінці й вантажем вагою 400-500 г на іншому, дошку або велику гілку.

Особливо наголосили на категоричній забороні вживання алкогольних напоїв під час перебування на льоду.

Проводячи бесіди, представники Служби порятунку розповсюджували листівки та пам’ятки з порадами щодо дотримання правил безпеки на зимових водоймах.

Дотримуйтесь правил безпеки і в разі нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».





Gorod.dp.ua на Facebook.


Просто  (16.02.17 07:56): Объявить в СМИ расценки на спасательные операции. Прежде чем идти на лёд подумают стоит ли удовольствие поймать несколько рыбёшек (а бывает нет клёва), того чтобы провалившись (если спасут) заплатить несколько тысяч. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті