Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янської міський голова закликав депутатів вирішувати суперечки шляхом спільного діалогу

Кам'янської міський голова закликав депутатів вирішувати суперечки шляхом спільного діалогу

Кам'янський міський голова Андрій Білоусов звернувся до депутатського корпусу VII скликання.

«Шановні депутати Кам'янської міської ради, лідери політичних фракцій і груп. Ми з вами були обрані жителями міста в органи міської влади. Люди віддали за нас свої голоси, довірили нам управління містом. Трохи більше ніж за рік нам вдалося зробити величезний обсяг робіт, яких наші городяни не бачили протягом останніх 20 років. Ремонт доріг, відновлення скверів і парків, створення центрів надання адміністративних послуг, Єдиної диспетчерської та аварійної служб, відновлення освітлення в місті і багато, багато іншого.

Крім масштабних інфраструктурних проектів, було організовано безліч загальноміських спортивних фестивалів, культурно-масових заходів, завдяки яким наше місто ожило. Всього цього вдалося досягти тільки за рахунок того, що всі важливі рішення в міській раді приймалися одноголосно, незалежно від політичного забарвлення.

На 2017 рік також заплановано велику кількість інфраструктурних проектів. В першу чергу - за рахунок підтримки губернатора Дніпропетровської області Валентина Михайловича Резніченко. В області чують нас і завжди йдуть нам назустріч, так як ми на ділі довели, що вміємо працювати злагоджено і продуктивно на благо рідного міста при стабільній політичній ситуації. У поточному році обсяг робіт, який належить виконати, - набагато більший, ніж у попередньому.

Але на сьогоднішній день розпочато процедуру відкликання чотирьох депутатів міськради, і, за наявною інформацією, цей процес буде продовжуватися. Це призводить до певного напруження в місті. Я вважаю, що всі депутати, обрані жителями, працюють з максимальною віддачею, і кожен намагається поліпшити життя людей на ввіреному йому окрузі. Так, в міській раді звучать різні точки зору, і це добре, тому що дозволяє владі бачити ситуацію з різних сторін. Та ситуація, яка склалася сьогодні, додаткових плюсів нікому не принесе і не поліпшить життя наших городян.

Я закликаю всіх депутатів міської ради VII скликання, лідерів фракцій і груп проявити відповідальність, припинити маніпуляції і дії в цьому напрямку. Всі суперечки повинні вирішуватися виключно шляхом спільного діалогу», - Кам'янський міський голова Андрій Білоусов

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті