Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Подати декларацію про відходи на Дніпропетровщині можна онлайн

Подати декларацію про відходи на Дніпропетровщині можна онлайн

16 тисяч підприємств регіону мають до 20 лютого подати декларацію про відходи за 2016 рік. На Дніпропетровщині це можна зробити, не витрачаючи час на заповнення паперів та переїзди.

Департамент екології та природних ресурсів ДніпроОДА закликає бізнесменів подавати декларації онлайн.

«Подання декларації – обов’язок кожного підприємства, що має відходи. Часу заповнити цей документ залишилося менше двох тижнів. Декларацію можна подати й онлайн. Для цього достатньо зайти на сайт e-eco.gov.ua, зареєструватися та заповнити декларацію. Жодних черг та ходінь по кабінетах», - наголошують в департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА.

Процедура заповнення декларації онлайн досить зручна, тут неможливо припуститися помилки. На відміну від паперової версії, електронна декларація підказує можливі відповіді та не приймає неправильні значення.

Подати документ просто. Підприємцю потрібно зайти на сайт e-eco.gov.ua та зареєструватися, потім заповнити декларацію й завірити її своїм цифровим підписом. Наступний крок – обрати зручний спосіб отримання вже затвердженого документу: електронною поштою чи у Центрі надання адмінпослуг.

Відповіді щодо заповнення електронної декларації про відходи можна отримати в департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА за телефоном (0562) 46-32-76.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ойляля  (08.02.17 00:34): Гав-гав! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті