Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники нагадали рибалкам про небезпеку криги

У Дніпрі рятувальники нагадали рибалкам про небезпеку криги

Статистика Служби порятунку свідчить, що населенню складно відмовитись від виходу на лід зимових водойм, навіть не зважаючи на небезпеку для життя.

Основними причинами трагічних випадків стають зимова риболовля, бажання скоротити шлях через річку, перебування дітей без нагляду дорослих.

На Дніпропетровщині зафіксовано з початку року 2 випадки з людьми на воді, одна особа загинула, 1 врятована. Також співробітників ДСНС неодноразово залучали до пошуків людей під кригою, які не дали результатів. Частину людей рятували небайдужі свідки.

Аби такі випадки не повторювалися, співробітники ДСНС проводять інформаційну роботу з громадянами, залучаючи засоби масової інформації, волонтерів, проводячи рейдові заходи з рибалками.

Така робота проводиться по всій області, зокрема сьогодні були відпрацьовані місця риболовлі в Чечелівському районі міста Дніпро. Начальник 5 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС області особисто поспілкувався з рибалками та навів їм переконливі приклади, які свідчать, що людське життя не вартує такого ризику.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті