Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відкрився чемпіонат міста з волейболу

|«« «« »» »»|

4 лютого в спортивній залі середньої загальноосвітньої школи №40 пройшло урочисте відкриття чемпіонату міста з волейболу.

Організатором змагань виступає Федерація волейболу міста Дніпродзержинська. Як повідомив головний суддя Володимир Гацура, у чемпіонаті беруть участь 7 чоловічих і 7 жіночих команд міста – загалом близько 120 спортсменів. Турнір проводиться на базі КСЦ «Дніпровець», вищого професійного технічного училища, ліцею №15, середніх шкіл №40 і 42.

Учасників змагань привітали директор школи Анжела Зєбзєєва, координатор клубу «Коло» у Кам`янському Євген Корнієнко, голова Федерації волейболу міста Іван Бабич, який висловив вдячність керівництву навчального закладу за допомогу в організації та проведенні чемпіонату. Також із вітальним словом виступила срібний призер Чемпіонату світу та бронзовий призер Чемпіонату Європи 1993 року, учасниця Олімпійських ігор 1996 року в Атланті у складі Національної збірної України, майстер спорту міжнародного класу Марія Александрова.

Почесною грамотою Президента федерації волейболу Дніпропетровської області Євгена Морозенка був нагороджений кращий волейболіст Кам`янського за підсумками 2016 року – гравець команди «Фенікс-98» Дмитро Бобельчук. Представник клубу «Коло» Євген Корнієнко вручив міській жіночій команді з волейболу комплект спортивної форми.

Чемпіонат Кам`янського з волейболу за участю школярів, молоді та ветеранів спорту проходить у місті до 28 лютого. За підсумками двох днів чемпіонату серед чоловічих команд відбулися такі матчі: «Дніпровець» – «Металургійний коледж» (3:0), «Фенікс-98» – «Штурм» (3:0), «Лівий берег» – «БАМ» (3:1), «Фенікс-98» – «Лівий берег» (3:0), «Дзержинець» – «Штурм» (3:2). Серед жіночих команд: «Голубая лагуна» – «ДЮСШ №2» (1:2), «Спарк» – «Прометей» (0:2), «Кобра – Ейс» (2:0).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті