Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському триває відновлення Палацу культури імені Горького

У Кам`янському триває відновлення Палацу культури імені Горького

Відкрити театральну сцену і повністю відродити Палац культури імені Горького – таке завдання поставив перед комунальними службами Кам`янський міський голова Андрій Білоусов.

За його дорученням перший заступник міського голови Олександр Чернишов 2 лютого провів робочу нараду з питання реконструкції та сталої роботи культурного комплексу.

Заступник міського голови Олег Морохов повідомив, що проект рішення про передачу Палацу культури на баланс міста буде винесено на лютневу сесію міської ради. У разі його ухвалення депутатами з 1 березня палац перейде у власність міста. «Наразі важливо вирішити питання технічного забезпечення роботи комплексу, зокрема, облаштування там другої сцени театру імені Лесі Українки», – зазначив Олександр Чернишов.

Як доповіли представники комунального підприємства «Тепломережі», на сьогоднішній день у приміщення подано теплоносій, але існує необхідність заміни 26 несправних радіаторів. Обсяг та фінансування цих робіт будуть визначені протягом тижня.

Залишились питання і по водопостачанню. Зокрема, є потреба у промиванні каналізаційної системи. Крім того, існує проблема підтоплення території біля Палацу. Для її вирішення представники комунальних служб зроблять додаткове обстеження, після чого нададуть пропозиції щодо відведення дощових вод від будівлі.

За підсумками наради, департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради спільно з керівництвом академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки доручено протягом найближчого часу підготувати технічні умови та проектно-кошторисну документацію на підключення другого вводу електроенергії до Палацу культури, а також звернутися до проектної організації з приводу розроблення документів на капітальний ремонт покрівлі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті