Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

The Great Gatsby: світові зірки – на сцені театру опери та балету у Дніпрі

The Great Gatsby: світові зірки – на сцені театру опери та балету у Дніпрі

Вони підкорили серця тисяч європейців, на черзі – українські глядачі. До Дніпра завітають світові зірки балету. Виступатимуть на сцені оперного театру.

Глядачів дивуватимуть постановкою «Великий Гетсбі». Коли – розказали в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Балет за романом американського письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда «Великий Гетсбі» побачили близько 16 тисяч європейців. В Україні цю постановку покажуть вперше.

Історію про фатальну зустріч минулого та сьогодення покажуть світові зірки. Виконавець головної ролі – Денис Матвієнко. Це відомий український танцюрист. Він єдиний у світі володар чотирьох Гран-прі міжнародних конкурсів артистів балету. Ще один герой – учасник найяскравішого танцювального бренду Complexions Contemporary Ballet Кліффорд Вільямс.

Над проектом особисто працює культовий режисер-постановник з США – Дуайт Роден. На рахунку митця – постановки для Ленні Кравіца, Cirque du Soleil, Принца, Complexions Contemporary Ballet.

Світові зірки підкорюватимуть дніпровську сцену 1 квітня. Початок о 19.00. Побачити постановку зможуть більше 700 мешканців. Вартість квитків – від 400 до 1800 гривень.

Адреса театру опери та балету: пр. Д. Яворницького, 72-а. Телефон для довідок: (056) 778-44-69.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ЛораДнер  (02.02.17 20:39): Это в нашем театре- позорище??? Відповісти | З цитатою
?  (02.02.17 16:51): В Украине впервые? покажут.Брехня,в Киеве показывали уже это балет -шоу! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті