Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Легендарні хіти гурту «Скрябін» лунали біля ДніпроОДА

|«« «« »» »»|

Їх виступу чекали майже місяць. Легендарний гурт «Скрябін» виступив біля ДніпроОДА. Зі сцени лунали улюблені і давно знайомі пісні. В унісон з виконавцями співали і глядачі. Їх не злякали морози – на безкоштовний концерт зібралося понад тисячу містян.

«Команда ДніпроОДА продовжує ламати стереотипи. 2016-го започаткували гарну традицію творчих зустрічей. До адміністрації запрошували і блогерів, і письменників, і музикантів. 2017-й розпочинаємо із масштабного концерту гурту «Скрябін». Згадали легендарного фронтмена гурту Андрія Кузьменка. Та висловили підтримку хлопцям, які всього за 300 кілометрів стоять на передових і захищають наш спокій», - зазначає голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Ще задовго до початку концерту глядачі почали збиратися біля ДніпроОДА. На вході вони могли переглянути фотовиставку, присвячену Андрію Кузьменку. Це унікальні фотографії, які не можна знайти у соціальних мережах та Інтернеті. Світлини – із особистого архіву друзів та знайомих співака.

Грандіозного концерту чекали майже місяць. Послухати улюблені пісні приїхали навіть з інших міст.

«Моя улюблена пісня «Спи собі сама», але слухаю я абсолютно всі композиції. Андрій Кузьменко був легендою. Тому мене навіть морози не злякали. Прийшла сюди на концерт. Це дуже класна ідея ось так об'єднати людей», - каже глядачка Яна з Синельникового.

На початку концерту виступили лауреати фестивалю «Пісні, народженні в АТО»: VIDVERTO, 4,5+, Silver Town. Це був сюрприз для глядачів від команди ДніпроОДА. Вони вже встигли полюбитися глядачам, які підтримували виконавців гучними оплесками.

«Трохи прохолодно, але є гарячий чай, і ми зігріваємося танцями. Чекаємо на «Скрябін». Будемо до останньої композиції», - в один голос заявляли глядачі.

Через півгодини на сцену вийшов і гурт «Скрябін». Його зустріли шквальними оплесками.

«Нам зовсім не холодно», - розпочали такими словами свій виступ виконавці. Першою композицією у виконанні гурту стала пісня «Мовчати».

«Для мене важливо передати усю енергетику піснями. Але водночас залишитися собою. Будемо запалювати», - поділився соліст гурту «Скрябін» Євген Толочний.

І запалити таки вдалося. Композиція за композицією розігрівали глядачів. За декілька хвилин всі забули про морози і «відривалися» під знайомі пісні. Майже дві години глядачі не відпускали виконавців. Всі були у захваті. І на останок в унісон сказали «Дякую» співакам та організаторам концерту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (02.02.17 07:46): У него была своя неповторимая манера петь, Відповісти | З цитатою
видео  (01.02.17 15:57): а лучше тут
https://www.youtube.com/watch?v=_bIT_N7dFhA
Відповісти | З цитатою
Видео  (01.02.17 15:56): концерт Скрябина:
https://www.youtube.com/watch?v=WJW7ZASgKaY
https://www.youtube.com/watch?v=_bIT_N7dFhA
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті