Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Неймовірна історія кохання – дніпровців запрошують на балет

Неймовірна історія кохання – дніпровців запрошують на балет

Краплинка весни, любові і молодості на початку останнього місяця зими. Трагічну і одночас романтичну повість всесвітньо відомого англійського класика Вільяма Шекспіра знає чи не кожен.

«Ромео та Джульєтта» - знову на сцені театру опери та балету у Дніпрі. Коли можна побачити постановку – розповіли в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Протистояння двох сімей та боротьба за власне кохання – питання, які і через століття будуть актуальними. Чисте та світле кохання головних героїв здатне розтопити серця найсуворіших та найстриманіших глядачів. «Ромео та Джульєтта» - краплинка теплої весни, що зігріває серця у зимову холоднечу.

Прем'єра «Ромео та Джульєтти» на сцені театру опери та балету відбулася у 2003 році. Цього разу балетмейстер та автор Олександр Соколов здивує неймовірною динамікою. Він свідомо прискорює хід трагічних подій. І не дозволяє глядачу забути про короткочасність буття. Лаконізм хореографії наближує постановку до реалій сьогодення.

Розпочнеться балет «Ромео та Джульєтта» вже сьогодні, 1 лютого, о 19:00 в театрі опери та балету. Адреса: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 72-А. Телефони: 778-44-69, 778-44-73, 778-44-77.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті