Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міський голова Кам`янського зустрівся з матір`ю постраждалого в ДТП Микити Тіхонова

Міський голова Кам`янського зустрівся з матір`ю постраждалого в ДТП Микити Тіхонова

4 грудня в Кам'янському на проспекті Свободи сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої 16-річного Микиту Тіхонова збив автомобіль.

Хлопець отримав важкі травми та довгий час перебував у комі. Лікарі діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа.

19 січня Кам'янський міський голова Андрій Білоусов зустрівся з матір'ю хлопця з питання надання матеріальної та іншої необхідної допомоги потерпілому. На зустрічі були присутні заступник міського голови Тетяна Завгородня, заступник директора департаменту охорони здоров'я та соціальної політики міської ради Олена Посилаєва, радник міського голови з питань взаємодії з громадськістю Руслан Бондаренко.

За словами матері Микити – Вікторії Тіхонової, на сьогодні стан її сина, як і раніше, залишається дуже важким. Микита вийшов із коми, але покращень не спостерігається. На харчування та медикаменти щодня потрібні величезні кошти, яких у матері немає. Водій, який скоїв наїзд на пішохода, спочатку давав деякі кошти на лікування, а потім відмовився допомагати, поки суд не визнає його винним.

Уважно вислухавши розповідь матері потерпілого, Андрій Білоусов зазначив, що вже дав доручення департаменту охорони здоров'я та соціальної політики надати матеріальну допомогу для лікування Микити, належну відповідно до законодавства. Фінансову підтримку сім'ї міський голова надав і особисто від себе, запевнивши, що готовий вжити всіх необхідних заходів, аби допомогти Микиті знову встати на ноги.

Також міський голова наголосив, що буде відстежувати хід розслідування, яке проводить поліція міста за даним інцидентом.

Номер банківської карти для надання допомоги постраждалому:
4731 2191 0193 1099 (Тіхонова Вікторія Сергїївна).

##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті