Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську в дошкільних навчальних закладах буде відкрито 22 групи

У Дніпродзержинську в дошкільних навчальних закладах буде відкрито 22 групи
cultinfo.ru
На серпневій педагогічній нараді в Дніпродзержинську для оптимізації та розвитку мережі дошкільних навчальних закладів визначено відкрити з 1 вересня 22 додаткових групи у дошкільних навчальних закладах. Про це повідомили в Управлінні освіти і науки Дніпродзержинської міської ради.

За інформацією Управління, у рекомендаціях наради передбачено здійснення заходів щодо реалізації державної цільової програми «Школа майбутнього» на базі ліцею нових інформаційних технологій, завершити у новому навчальному році забезпечення у повному обсязі освітніх установ міста сучасними навчальними комп’ютерними комплексами, скласти і поетапно запроваджувати програму поліпшення вивчення української мови у загальноосвітніх закладах з навчанням мовами національних меншин на 2008-2011 роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


валько  (03.09.08 13:53): Еге ж. Черга в дитсадки в Дніпродимі на 5 років вперед. Спочатку всі дитсадки позачиняли та попродали будівлі приватним структурам та церквам. А тепер схаменулись. Та й то - на лівобережжі продовжують продавати цілі дитсадки під елітне житло. Відповісти | З цитатою
агент  (03.09.08 13:09): Как приятно читать о городе, где что- то открывается, делается. Спасибо городским властям, которые делают для своего будущего поколения! А когда я бываю в своем родном городе Зеленодольске, Днепропетровской обл. один раз в год и серце обливается кровью. Какой бардак сделали городские власти (Толкачев и Ярошенко) это УЖАС!!! В кафешках антисанитария, по улицам света нет, садики закрываю, а пляж это шок! ПОЗОР!!! Но за какие-то заслуги Толкачева наградили в Киеве медалью за кражи и грабеж в городе. Стыдно! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті