Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
19:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як Святий Миколай вітав дітей Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

Через поле, через гай йде до діток Миколай. У своїй торбинці він несе для всіх гостинці. Майже тисяча дітей Дніпропетровської області зібралася на обласне свято до Дня Святого Миколая.

Новорічна казка в академічному театрі опери та балету – для дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, сиріт, дітей учасників АТО та переселенців. Солодкі подарунки, радісні емоції та незабутні враження організувала для малечі команда Валентина Резніченка.

У Дніпропетровському академічному театрі опери і балету – традиційне обласне свято до Дня Святого Миколая. Головні учасники – діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, сироти, діти АТОшників та переселенців.

«Чарівник Святий Миколай приходить кожної зими. На подарунки від нього з нетерпінням чекають діти, а дорослі вірять у чудеса. Бажаю всім достатку, затишку й родинного тепла. Нехай це свято надихає на добрі справи, наповнює оселі щастям і любов'ю», – побажав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

На новорічну виставу зібралася майже тисяча дітей Дніпропетровщини.

«День Святого Миколая – це свято, на яке чекають усі діти. Прокинувшись вранці, під подушкою вони знаходять подарунки. Святий Миколай жив у бідній родині. Коли він підріс, то почав творити добро і приносити подарунки бідним. Я сьогодні знайшла у себе під подушкою набір професійних ручок, три шоколадки та чохли на телефон», – розказала Аріана Малих із Дніпра.

Катерина Розкосенко прийшла на свято із сином та дочкою. Каже, діти завжди з нетерпінням чекають до себе в гості Святого Миколая.

«Для нас це початок зими, чарівних урочистостей. Ми завжди готуємося до Миколая. Уже прикрасили ялинку. Я сама виготовила чобітки, які вішаємо на камін. Коли діти прокинулися, то знайшли там солодощі та подарунки. Коли вони їх відкривали, то раділи. Цю мить сфотографували», – каже жінка.

Дітей привітав і казковий дідусь – Святий Миколай. «Я з вами завжди поруч. Не забувайте просити мене про допомогу, звертайтеся за порадою у навчанні, у складній ситуації. Промовляйте: Святий отче Микола, допоможи, захисти». Але кажіть це із глибокою вірою. На диво здатен кожен. Для цього достатньо запалити в серці свічку любові».

«Щорічно у День Святого Миколая ДніпроОДА влаштовує свято для дітей. На новорічну казку зібралися хлопчики та дівчатка з усієї області. Вони отримали солодкі подарунки. Нехай кожен дорослий стане Миколайчиком для своєї дитини», – привітав заступник голови Дніпропетровської ОДА Каміль Примаков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Как  (20.12.16 10:20): как. Заморозил все средства в Привате. Теперь родители могут покупать подарки детям. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті