Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
20:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Діти бійців АТО та переселенців здійснили казкову подорож до космосу

|«« «« »» »»|

Подорожі до зірок разом із казковими героями та цікаві майстер-класи. До Дня Святого Миколая для дітей бійців АТО та переселенців команда Валентина Резніченка підготувала сюрприз – похід до планетарію.

Безкоштовні новорічні вистави для дітлахів та їх батьків в театрах Дніпра будуть проходити весь грудень. Білети – в Центрі допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА.

6-річна Кіра вже не вперше у планетарії. Як завжди, після виходу із «Зоряного залу» у дівчинки – море емоцій.

«Я дивилася казку про те, як Баба Яга хотіла зіпсувати діткам свято. Але у неї це не вийшло: Дід Мороз відправив її у космос і вона довго шукала свою планету, щоб вибачитися перед дітками», - розповіла дівчинка.

До планетарію Кіра прийшла разом із мамою.

«ДніпроОДА запросила нас на сеанс в планетарій. Це дуже приємно. Іноді не знаєш, як провести вихідні, а тут не тільки розважаєшся, але і щось нове дізнаєшся. Нам з донькою сподобалося. Дитині цікаво вивчати космос, вона отримує незабутні враження», - зазначила мама Кіри Анна Фесюра.

Доки одні дітлахи виходять із залу з купою вражень, інші тільки готуються до подорожі в космос.

Перед польотом до зірок – цікаві святкові майстер-класи. Діти власними руками роблять паперових янголів та чарівні чобітки. Після сеансу у кожному з них хлопці та дівчата знайшли солодкий подарунок.

У планетарії кажуть: регулярно влаштовують безкоштовні сеанси для дітей бійців АТО та їхніх батьків.

«Із залу всі виходять задоволені. Дорослі згадують, як приходили сюди дітьми. Малеча захоплюється: там справжні зірки і метеорит! Дітям захисників особливо потрібне свято, адже у них його менше, ніж у інших», - поділилася працівниця планетарію Наталя Захарчук.

Дізнатися, які ще безкоштовні вистави підготували для дітей бійців АТО та переселенців та взяти безкоштовні білети можна у   Центрі допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (1-й поверх), тел.: (056) 742-86-62.

«У передноворічний час команда Валентина Резніченка пропонує для дітей бійців та переселенців багато цікавих програм. Буде святкова вистава в IT-школі "Smart" для дітей загиблих Героїв , де малечу знайомитимуть з основами робототехніки. На вистави запрошує молодіжний театр та ДК «Шинник». Квитки на такі розважальні програми розлітаються, мов гарячі пиріжки. Тож не гайте часу, дзвоніть або приходьте до Центру», - розповіла координатор Центру допомоги учасника АТО Наталія Шуліка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кОНь В ПАЛЬТО  (20.12.16 09:51): Дети бойцов АТО.. Дети бойцов АТО.. Дети бойцов АТО.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті