Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
14:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі юні спортсмени зі всієї України борються за звання кращих в більярді

|«« «« »» »»|

Понад півсотні учасників з більш ніж 10 областей. У Дніпрі стартував Всеукраїнський турнір з більярдного спорту серед юнаків та дівчат. Наймолодшому спортсмену – лише 8 років, найстаршому – 18.

За звання кращого вони боротимуться протягом трьох днів. Переможців визначать вже цієї неділі.

14-річний Андрій Тихий з Кропивницького займається більярдом вже майже 6 років. Такий вид спорту йому показав батько – палкий прихильник цієї гри. Хлопчику стало цікаво спробувати – і затягло. Зараз Андрій не лише може дати фору батьку, а й має звання двократного чемпіона України та чемпіона світу серед юніорів. Тепер виборює перемогу на Всеукраїнському турнірі з більярдного спорту «Solar Park Ukraine Open 2016».

«Тут у мене дуже сильні суперники. Хочеться продемонструвати свою найкращу гру та красивий більярд. Та поїхати звідси не з порожніми руками», - розповів хлопчик.

На змагання з’їхалися понад 50 учасників з 12 областей України.

Серед учасників – і спортсмени-початківці, й ті, хто вже має нагороди всеукраїнського та світового масштабу. Найстаршому учаснику – 18, наймолодшому – лише 8.

Учасники змагань виборюватимуть першість в трьох дисциплінах: пул, комбінована піраміда та вільна піраміда.

«Такий турнір проводимо вже вчетверте. Сюди приїхали найсильніші юніори, юнаки та дівчата з різних куточків країни. Приємно, що такий турнір проходить у Дніпрі, адже наше місто – столиця більярдного спорту України», - зазначив генеральний директор компанії «Солар Парк Підгородне», один з організаторів турніру Юрій Гордєєв. За перемогу юні спортсмени боротимуться протягом трьох днів.

«Такі масштабні змагання серед дітей - знакова для спортивної спільноти області подія. Вони проводяться за підтримки команди Валентина Резніченка. Бажаю всім учасникам чесної гри. Нехай виграє найсильніший!», - зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА Каміль Примаков.

Переможці змагань стануть відомими вже цієї неділі.

Організатори вже планують наступні змагання. Впевнені: вони будуть ще масштабнішими.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті