Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов нагородив кращих волонтерів Дніпра

Борис Філатов нагородив кращих волонтерів Дніпра

5 грудня очільник Дніпра Борис Філатов вручив нагороди фаворитам народного відбору на звання найкращого волонтера.

Найактивніших учасників волонтерського руху керівник міста нагородив медалями «Захисник Вітчизни» та почесними грамотами. На початку церемонії нагородження пам'ять всіх, хто віддав життя за свободу України, вшанували хвилиною мовчання.

Борис Філатов наголосив: попри всі труднощі й негаразди волонтерська спільнота повинна залишатися об'єднаною. «Феномен волонтерського руху в Україні здобув унікальний характер. Можна казати багато теплих слів вдячності. Та я постійно повторюю одне: хочеться, щоб ми завжди були єдині. У вас прекрасна світла місія – допомагати людям, армії, допомагати бідним і слабким. Несіть це знамено достойно», – сказав мер. Очільник Дніпра також додав, що завжди навмисно залишався осторонь з'ясувань стосунків між волонтерами.

Зазначимо, що народний відбір проводився до Міжнародного дня волонтера. Дніпряни подали понад 60 електронних клопотань з іменами та історіями тих, хто, на їхню думку, гідний високого звання. У стінах мерії нагороди вручали волонтерам, які до цього ще не отримували відзнак від міського голови.

Наймолодшою серед нагороджених стала 15-річна волонтерка Софія Брайченко. Для дівчини, яка допомагає маленьким переселенцям зі сходу країни, це перша велика нагорода. «Для мене волонтери – це люди, які за покликанням серця роблять щось для інших. Просто тому, що вони цього хочуть. Я влаштовую для дітей-переселенців безкоштовні розважальні програми: так ми їх розвиваємо. Всім волонтерам бажаю ніколи не опускати руки і продовжувати працювати далі», – сказала Софія Брайченко.




Gorod.dp.ua на Facebook.


МТ  (05.12.16 15:36): Ошибка в названии "Ч У Ч Ш И Х" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті