Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
19:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дмитро Поворознюк: "Для чого українському чемпіонату такі іноземці, як Якоб Галл?"

Дмитро Поворознюк:
© www.fcstal.com

Відомий журналіст Дмитро Поворознюк не розуміє, що робить в «Сталі» голландський спеціаліст Якоб Галл.

«Для чого українському чемпіонату такі іноземці, як Якоб Галл? За три місяці в «Сталі» цей нідерландський тренер з 36-ти можливих очок в УПЛ набрав всього 9. «Сталь» вилетіла з Кубка України від команди першої ліги, показує дуже обережну, малорезультативну гру, і навіть в більшості проти «Волині» весь тайм грала другим номером. Біля Якоба Галла ніхто з футболістів не прогресує, команда грає одноманітно і без креативних думок та награних цікавих схем.

Один із небагатьох плюсів нідерландця – в основі регулярно грають молоді українці Мисик та Задирака, але для чого тоді в клубі 6 легіонерів, які програють конкуренцію цим хлопчакам? «Сталь» розчаровує з кожним туром все більше, і проти «Шахтаря» команда жодного разу не вдарила в площину воріт. ЖОДНОГО! Це тотальний голландський футбол? Це іноземець, який хоче грати в атакувальному стилі? У «Сталі» на контракті 6 легіонерів, практично всі вони в лінії атаки, але команда в середньому забиває менше одного голу за матч. Я не знаю, що керує керівництвом «Сталі», і де вони знаходять таких «спеціалістів». Все, чим поки що запам’ятався Галл, – красномовність. А цією якістю, як правило, приховують відсутність думок», - написав Дмитро у facebook.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте