Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському презентували оновлений зупинковий комплекс

У Кам’янському презентували оновлений зупинковий комплекс

18 листопада в Кам’янському відбулася презентація оновленого зупинкового комплексу громадського транспорту на площі ДМК. У заході взяв участь перший заступник міського голови Олександр Плахотнік.

«Чимало зупинок у Кам’янському було обладнано за рахунок місцевого бюджету, у даному ж разі – це спонсорські кошти», – зазначив Олександр Плахотнік. Він розповів, що фірма «КІО-Прес», яка має в місті мережу малих архітектурних форм із продажу преси, звернулася до міської влади з пропозицією власним коштом відремонтувати зупинку «площа ДМК».

До початку реконструкції цей ключовий об’єкт транспортної інфраструктури міста перебував практично в аварійному стані. Тепер же він перетворився до невпізнання. Комплекс пофарбували, замінили його облицювання, змонтували нові лави, урни та навіть влаштували озеленення. Встановлено електронні табло, які інформують пасажирів про час прибуття та інтервали руху необхідного їм транспорту. Також на зупинці тепер працює безкоштовний wi-fi.

Як наголосив заступник директора товариства «КІО-Прес» Костянтин Майков, імпульсом для цієї ініціативи стали позитивні зрушення в благоустрої міста, які останнім часом побачив кожен городянин. Олександр Плахотнік дав високу оцінку спільному проекту бізнесу і влади з розвитку міської інфраструктури та висловив сподівання, що до такої ініціативи долучаться й інші підприємці Кам’янського.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті