Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
23:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському реконструюють стадіон «Перемога»

У Кам'янському реконструюють стадіон «Перемога»
Фото: sobitie.com.ua

Міська влада Кам'янського досягла домовленості щодо фінансування реконструкції стадіону «Перемога» за рахунок коштів Міністерства молоді та спорту України.

15 листопада у Києві, в будівлі Міністерства молоді та спорту України, відбулася робоча зустріч з питання взаємодії органів місцевого самоврядування міста Кам’янське та Міністерства в напрямі розвитку фізичної культури і спорту в місті.

У заході взяли участь міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, депутат Кам’янської міської ради Ігор Лісничий та завідувач сектору спорту департаменту з гуманітарних питань міської ради Анатолій Івашина.

Напередодні проведення зустрічі, на початку листопада, Кам’янське з робочим візитом відвідали помічники міністра молоді та спорту України, які зустрілися з міським головою Андрієм Білоусовим та визначили пріоритетні напрями спільної діяльності щодо розвитку в місті фізичної культури та спорту.

За результатами зустрічі з міністром, що відбулася цього тижня, було досягнуто домовленостей із фінансування реконструкції стадіону «Перемога» за рахунок коштів міністерства відповідно до проектної документації, розробленої міською владою. Вартість робіт, згідно з проектом, становить 32 мільйони гривень.

Слід зазначити, що міністру молоді та спорту України Ігорю Жданову добре відомий стадіон «Перемога»: він відвідував його торік у червні та обіцяв сприяти відновленню та реконструкції цього об’єкта.

Крім того, на початку 2017 року, за досягнутими з міністром домовленостями, до міста прибуде робоча група міністерства для визначення перспективних напрямів співпраці, залучення спортивної галузі міста до участі в європейських проектах підтримки та розвитку фізичної культури та спорту.

«Таким чином, завдяки підтримці розвитку фізичної культури і спорту з боку міського голови Андрія Білоусова та небайдужих до спорту депутатів міської ради, таких, як Ігор Лісничий, Кам’янське отримає оновлений стадіон, нові спортивні майданчики та спортивний інвентар», – наголосив Анатолій Івашина.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті