Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
06:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: «Інвестиції у культурні надбання людства не для власного збагачення заслуговують особливої поваги»

Гліб Пригунов: «Інвестиції у культурні надбання людства не для власного збагачення заслуговують особливої поваги»

Голова Дніпропетровської обласної ради нагородив спеціальною нагородою  - медаллю започаткованою до Дня 25-річниці Незалежності Олега Наумова. Церемонія нагородження відбулася на урочистому відкритті виставки народної художниці Марії Приймаченко у Музеї українського живопису.

Олег Наумов велику частину свого життя колекціонував роботи саме Дніпропетровських художників, а в 2013 році відкрив власний музей, який і став креативною окрасою нашого міста.

Виставка  Марії Приймаченко стала ще одним подарунком дніпровцям та гостям міста.  В її полотнах можна бачити і  язичницькі мотиви, і казкових  звірів  і орнаменти  - всі вони вражають  кропітким виконанням і вмілим поєднанням різних відтінків. 

Мистецтвознавці запевняють, що вона вчила нас бачити у всьому красу, і залишатися дитиною до старості - її картини дійсно повертають у дитинство, в них немає нічого крім нестримної фантазії і правильної, народної, енергетики.

«Окремої поваги варті люди, які допомагають нам доторкнутися до прекрасного, організовують надзвичайні виставки і навіть відкривають приватні музеї. Всю свою енергію та працелюбність Олег Наумов вкладає в розвиток мистецтва, в його популяризацію, аби якомога більше людей могли доторкнутися до прекрасного. Музей українського живопису – це справжній острівець мистецтва в нашому промисловому місті», - підкреслив Гліб Пригунов в своїй урочистій промові.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Кріпак  (11.11.16 16:09): Только это особенное уважение командой Филатова конвертируется для личного обогащения Відповісти | З цитатою
видео  (11.11.16 14:42): https://www.youtube.com/watch?v=w2o7XMF7pEA Відповісти | З цитатою
Стойк  (11.11.16 13:26): Присоединяюсь к Поздравлениям Олегу Наумова.
Торжественная речь Глеба Прыгунова, Впечатляет. Интересно в какой он степени Масон? Неудевляйтесь Олег если вам предложат вступить в масонскую ложу Вольных каменщиков.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті