Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському реалізується проект «Інтелект України»

У Кам’янському реалізується проект «Інтелект України»

Інтелект – один із найдорожчих ресурсів кожної держави. Без нього в сучасному житті не обійтися. Будь-яка галузь потребує інтелектуально розвинених спеціалістів. Саме на розвиток обдарованої особистості спрямований всеукраїнський науково-педагогічний проект «Інтелект України», що реалізується в середній загальноосвітній школі № 25 Кам’янського.

Вже другий рік поспіль навчальний заклад, який очолює директор Тетяна Яковенко, працює за програмами «Інтелекту України». У цьому навчальному році набагато більше батьків виявили бажання навчати своїх дітей за «проектними програмами». Адже, спілкуючись із батьками дітей, які раніше навчались у «проектних» класах, вони відчули надзвичайно велику різницю та помітили творче зростання малюків.

Цього року в школі відкрито два перших класи. Вже більше місяця найменші школярі із завзяттям підкорюють вершини нового проекту. Програма насичена цікавими завданнями. Вони передбачають формування у школярів основ творчого мислення, направлені на розвиток швидкого усвідомленого читання.

З перших днів навчання на кожному уроці діти чують голос диктора, що повідомляє важливу інформацію, яку вони повинні запам’ятати і відтворити. На уроках читання школярі подорожують веселим містечком Алфавіт, в якому живуть літери. Жоден урок математики не проходить без логічної задачі та задачі з геометричними фігурами.

У програму проекту включено чимало пісень, які містять навчальний матеріал. Адже пісня запам’ятовується набагато швидше, ніж звичайний вірш.

Педагоги закладу наголошують, що науково-педагогічний проект «Інтелект України» дає дітям змогу творчо зростати і розвиватися.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті