Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі відкриють новий дитсадок

|«« «« »» »»|

У Кривому Розі реконструюють дитячий садок. Після відкриття його відвідуватимуть 80 хлопчиків та дівчаток. Нині виконано вже 95% робіт, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Протягом року створюємо в області півтори тисячі нових місць для дошкільнят. Відкриваємо 13 навчально-виховних комплексів та два садочки, зведені «з нуля». Капітально ремонтуємо та реконструюємо ще п’ять садочків, один з них — у Кривому Розі», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

  Двоповерхова будівля на вулиці Глаголєва, 14 у Кривому Розі пустувала близько 15 років. У 2015 році її почали реконструювати під дитячий садок. Нині виконано вже 95% робіт, розповів генпідрядник Віталій Науменко.

«Замінили всі комунікації, покрівлю та стіни утеплили, встановили нові вікна та двері, зробили теплу підлогу, а також добудували ще один корпус — під харчоблок, кімнати для занять спортом та танцями», – сказав він.

  На відкриття садка з нетерпінням очікують батьки майбутніх вихованців. Серед них — Ірина Ніколаєнко.

«Сину три роки. Садочок він не відвідує, бо у найближчих дошкільних закладах немає місць, – зазначила жінка. – На відкриття цього садка дуже чекаємо, він поруч з домом. Це зручно. До того ж матиму більше вільного часу».

На реконструкцію криворізького садка з обласного та місцевого бюджету виділено понад 20 мільйонів гривень. Завершити усі роботи планують наприкінці 2016 року.

В Дніпропетровській області близько тисячі садочків, у яких виховуються понад 114 тисяч дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті