Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Технічний ліцей Кам`янського відзначив день народження

Технічний ліцей Кам`янського відзначив день народження

19 жовтня технічний ліцей №1 відзначив своє 26-річчя. Урочистості з нагоди цієї дати відбулися в академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки.

Привітати викладачів та учнів приїхав Кам'янський міський голова Андрій Білоусов. У залі були присутні його заступники, депутати міської ради, педагоги різних поколінь, ліцеїсти та їх батьки.

Міський голова зазначив, що технічний ліцей – важлива частина історії нашого міста. Навчальний заклад по праву вважається одним із кращих не тільки в Кам'янському, але й у Дніпропетровській області, щороку список перемог ліцею примножується. В 1993 році він теж був випускником ліцею. Міський голова побажав закладу подальшого розвитку і процвітання.

Технічний ліцей був створений 15 листопада 1989 року на базі середньої школи № 1 та індустріального інституту імені Арсенічева, а 1 вересня 1990 року перші ліцеїсти розпочали тут своє навчання.

Технічний ліцей – загальноосвітній навчальний заклад технічного профілю з поглибленим вивченням математики, фізики та інформатики. Забезпечує загальноосвітню і профільну підготовку, яка відповідає професійній спеціалізації факультетів вищих навчальних закладів технічного профілю та реалізується за участю науково-педагогічних працівників.

З 1990 по 2016 роки технічний ліцей випустив 2315 учнів, 103 з них отримали золоті та срібні медалі.

Учні технічного ліцею мають значні досягнення в навчанні. Протягом 26 років існування ліцей виховав 357 переможців обласних олімпіад та конкурсів Малої Академії Наук, переможців Всеукраїнських, Міжнародних олімпіад.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті