Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
20:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

250 курсантів ДДУВС склали Присягу працівників поліції

250 курсантів ДДУВС склали Присягу працівників поліції

У День українського козацтва та День захисника України у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди проведення та складання Присяги працівника поліції курсантами першого курсу.

Привітати зі святом курсантів та співробітників навчального закладу завітали почесні гості: Директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України генерал-майор поліції 3-го рангу Віктор Слівінський, начальник управління Центрального територіального об’єднання Національної гвардії України – начальник штабу, генерал-майор Олександр Набок, начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області генерал поліції третього рангу В’ячеслав Аброськін, народний депутат України Юрій Береза, заступник міського голови Олександр Шикуленко, заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Павло Баранник, та інші.

Також на свято завітали старшокурсники загальноосвітніх навчальних закладів міста та області.

Розпочалися урочистості традиційно з внесення на плац університетського знамена. Першим до присутніх звернувся ректор університету Віталій Глуховеря: «Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатися відданими українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими співробітниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян нашої України».

Далі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов’язків бійців АТО та працівників ОВС. Урочисто-траурною ходою курсанти поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам поліції на Соборній площі.

І ось вона, урочиста та хвилююча мить! Курсант першого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності рядовий поліції Максим Іванов проголошує слова Присяги працівника поліції. Курсанти-першокурсники повторюють за ним в голос: «Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки». За ритуалом із хвилюванням у серці спостерігають горді та щасливі батьки, рідні, друзі.

Після складання Присяги особовий склад університету під супровід оркестру виконав Державний Гімн України.

Директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Віктор Слівінський привітав першокурсників та зачитав вітальну телеграму від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова: «Вірю, що ви докладете всіх зусиль для уславлення Національної поліції в нашій державі. Переконаний, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними Присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання миру та спокою».

Далі для гостей відбувся показовий виступ викладачів кафедр спеціальної фізичної підготовки та тактико-спеціальної підготовки з рукопашного бою – тактика дій в екстремальних ситуаціях під час виконання службових завдань. По тому лунали патріотичні пісні у виконані учасників художньої самодіяльності навчального закладу.

Переповнені емоціями, горді та щасливі, під акомпанемент духового оркестру курсанти пройшли строєм до навчальних аудиторій, а вже через декілька хвилин приймали квіти та вітання від батьків, коханих та друзів.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Оливер  (14.10.16 15:31): Какой идиот это переводил ?

склали присягу - это приняли присягу
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті