Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
22:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школярів з Таромського посвятили в козаки

|«« «« »» »»|

13 жовтня, напередодні Дня козацтва, свята Покрови та Дня захисника України, у навчально-виховному комплексі № 104, що в мікрорайоні Таромське, провели свято «Ми — нащадки козацького роду!».

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів, загиблих в АТО. Вихованці закладу влаштували для гостей концерт з вокальними та танцювальними номерами, грою на народних інструментах.

Привітав присутніх начальник управління майном мікрорайону Таромське Олексій Бондаренко.

«Вітаю усіх з прийдешніми святами. Ми є нащадками козаків і повинні зберігати козацький дух, традиції. Процвітання, єдності, міцного здоров'я та миру всім», – сказав Олексій Бондаренко.

Директор НВК № 104 Ірина Агашарифова розповіла, що сьогоднішнє свято стало вже традиційним у навчальному закладі. Найцікавіший момент — посвячення школярів у козачата куреня «Джура». «Вони стають «джурами» Дніпропетровського козацького полку «Осавул». Наших вчителів прийняли до цього полку ще у 2014 році, і сьогодні вони отримують нові звання за свою роботу, внесок у розвиток козацтва, національно-патріотичне виховання дітей. Вони стають лейтенантами козацтва», – розповіла Ірина Агашарифова.

Восьмикласник Володимир Кушнір, якого посвятили в козаки раніше, говорить, що дуже хотів би бути схожим на славних предків. «Мені імпонують сила, воля, сміливість козаків, любов до Батьківщини та свого народу», – зазначив хлопець.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Слава Украине!  (14.10.16 17:19): Дети молодци! Вот так должны быть одеты все Держслужбовци,Депутаты и Президент если конечно они действительно Патритоы Украины а не балаболы в Дорогущих костюмах за Государственный счет. Відповісти | З цитатою
Детей жаль.  (14.10.16 10:38): Дети правда какие то не веселые...обреченные... Відповісти | З цитатою
мда  (13.10.16 22:49): Сколько можно это средневековье детям насаждать, 21 век за окном. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті