Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Представники Кам’янського взяли участь у триденному семінарі з картування громад

Представники Кам’янського взяли участь у триденному семінарі з картування громад

Українська бібліотечна асоціація розпочала реалізацію дворічного проекту «Містки громадської активності», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується спільно з Центром культурного менеджменту, Благодійним фондом «Помогаем» і фундацією FRSI (Польща).

У рамках проекту з 6 по 8 жовтня у Львові проходив семінар «Методика картування громад». Він зібрав 28 представників громадських організацій, які разом із бібліотеками розвиватимуть свої громади. Їх навчали два українських та один польський тренер. Серед учасників семінару були представники Кам’янського Володимир Бойко та Сергій Зайко.

Учасники проекту організують на базі Центральної міської бібліотеки імені Т.Г.Шевченка робочі зустрічі з активістами міста для здійснення картування громади – по дві зустрічі на місяць протягом 9-ти місяців у 2017-2018 роках.

На основі підготовленого плану ініціативна група координує процес картування громади впродовж визначених дев’яти місяців (проводить зустрічі місцевих зацікавлених сторін та активістів, розробляє карту та організовує її публічне громадське обговорення) за підтримки та під наглядом тренерів. Потім планується видати 500 примірників карти та розповсюдити її серед зацікавлених сторін.

Картування громад – це процес визначення поточного стану громади, до якого залучаються не тільки влада і експерти, але й рядові мешканці. Він дає можливість зробити оцінку ресурсного потенціалу громади, озвучити невирішені питання, спільно виробити ідеї та закласти основи для розвитку міста.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті