Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Десятки літаків злетять у небо до Дня захисника України

Десятки літаків злетять у небо до Дня захисника України

До Дня захисника вітчизни пройде змагання з авіамодельного спорту. За першість боротимуться вихованці Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій.

Вони запустять у небо зроблені власними руками моделі літаків. Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Кілька десятків авіамоделей злетять у небо Дніпропетровщини на честь захисників України. Цікава та захоплююча баталія між юними авіаконструкторами відбудеться 14 жовтня на аеродромі «Кам’янка». Початок змагань о 10:00.

Повболівати за конкурсантів запрошуються всі бажаючі.

На учасників та глядачів також чекає вікторина «Авіація в Україні», виставка найцікавіших авіамоделей вихованців центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій, показові виступи тренерів з моделями швидкісних і гоночних літаків.

Довідки за телефоном: (056) 370 1930.

Увага, у зв'язку з погіршенням погоди змагання з авіамодельного спорту на аеродромі «Кам’янка» переноситься на тиждень. Про дату та час буде повідомлено пізніше.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


дарья  (18.10.16 09:41): Защитник это хорошо. Действия Россию сложно анализировать, но ясно одно все фнансовые потоки этой страны соссредоточены в руках татарско-турецких миллиардеров например владельцы гозпрома ротенберги по происхождению турки, вот почему постоянно хотят сделать газовые потоки именно с Турцией. (история это озвучивает- золотая орда, монгольское иго, османы это все турки и татары всяких оттенков, потомки Чингиз хана- которых шестая часть на планете земля.конечно мез мечетей (в которых происходит магия и гипноз от пришельцев аннунаков) они все бессильны. но учитывая что в Европе и россии они успели настроить десятки тысяч мечетей и синагог а также придумали все другие лжерелгии для борьбы со христом.Христос пытается вернуть человечество в межгалактическое братство, а тем надо сделать нас рабами и заселить своими геями-аннусами всю землю. Відповісти | З цитатою
дарья  (18.10.16 09:40): Защитник это хорошо. Действия Россию сложно анализировать, но ясно одно все фнансовые потоки этой страны соссредоточены в руках татарско-турецких миллиардеров например владельцы гозпрома ротенберги по происхождению турки, вот почему постоянно хотят сделать газовые потоки именно с Турцией. А то что турецкие татаро-монголы представляют опасность для народов Европы и россии можно не сомневаться (история это озвучивает- золотая орда, монгольское иго, османы это все турки и татары всяких оттенков, потомки Чингиз хана- которых шестая часть на планете земля.конечно мез мечетей (в которых происходит магия и гипноз от пришельцев аннунаков) они все бессильны. но учитывая что в Европе и россии они успели настроить десятки тысяч мечетей и синагог а также придумали все другие лжерелгии для борьбы со христом.Христос пытается вернуть человечество в межгалактическое братство, а тем надо сделать нас рабами и заселить своими геями-аннусами всю землю. Відповісти | З цитатою
Туды твою качель  (13.10.16 16:34): В 90-х жил на Тополе. Возле аэропорта базировался авиаотряд МИГов и регулярно два раза в неделю у них были плановые полёты. Летали часто и много, не по одному самолёту. Проносились над крышами домов и мальчишки, да и взрослые, смотрели на этк мощь, красоту. Было какое-то ощущение гордости и уверенности в защите. Вот и пришли за годы независимости к игрушечным самолётикам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті