Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському до Дня захисника України пройде низка урочистих заходів

У Кам`янському до Дня захисника України пройде низка урочистих  заходів

7 жовтня перший заступник міського голови Олександр Плахотнік провів робочу нараду з підготовки міста до відзначення Дня захисника України.

З нагоди свята у Кам`янському заплановано кілька урочистих заходів.

14 жовтня о 9.00 в актовій залі адміністративної будівлі ПАТ «ДМКД» відбудеться урочисте нагородження пам’ятною відзнакою міського голови –нагрудним знаком «Захисник України» членів міської громадської організації «Патріот-2015». Перед цим, о 8 годині, члени організації планують покласти квіти до пам’ятного знака на Майдані Героїв та здійснити урочисту ходу до місця проведення заходу.

Цього ж дня об 11.00 на Алеї Слави (вулиця Весняна, Соцмісто) відбудеться мітинг та церемонія покладання квітів до меморіальної стели, де поховані військовослужбовці. В рамках цього заходу відбудеться нагородження членів сімей загиблих учасників АТО пам’ятною відзнакою міського голови – нагрудним знаком «Захисник України». Наприкінці мітингу священики Української православної церкви відслужать панахиду за всіма загиблими.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті