Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському перший заступник міського голови залишився незадоволеним ходом ремонтних робіт у лікарні на Соцмісті

У Кам'янському перший заступник міського голови залишився незадоволеним ходом ремонтних робіт у лікарні на Соцмісті

6 жовтня перший заступник міського голови Олександр Плахотнік відвідав Центр первинної медико-санітарної допомоги №2, де повинен був завершитись ремонт флюорографічного кабінету.

Договір з підрядною організацією, яка виконує ремонтні роботи, був підписаний ще у березні поточного року. Закінчити ремонт планували ще у серпні, але, через те, що будівельники не встигали своєчасно завершити роботу, міська влада подовжила термін дії договору до кінця жовтня.

Оглянувши приміщення, Олександр Плахотнік лишився незадоволеним темпами виконання робіт. Адже підрядники обіцяли привести все до ладу вже сьогодні. Але наразі виконано близько 60% від запланованого ремонту. Через те, що ремонтні роботи і досі тривають, лікарі не можуть запустити у роботу новий флюорографічний апарат, який нещодавно отримали. А від цього страждають мешканці.

Також перший заступник оглянув покрівлю лікарні, відновленням якої займалась та ж сама підрядна організація. Роботи з ремонту даху теж виконані не до кінця.

«Сподіваюсь, що до 31 жовтня усі ремонтні роботи в цьому закладі будуть завершені. Інакше ми будемо змушені звертатись до суду. Жодна підрядна організація не може так зневажливо ставитись до своєї роботи», – зазначив Олександр Плахотнік.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті