Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
03:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині триває операція «Автомобіль»

На Дніпропетровщині триває операція «Автомобіль»

У період з 19 по 28 вересня на Дніпропетровщині проходять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою "Автомобіль".

Метою яких є покращання стану оперативної обстановки, посилення протидії злочинам, пов`язаним з незаконним заволодінням транспортними засобами, виявлення підроблених документів, невідповідності номерів вузлів і агрегатів, а також удосконалення роботи із запобігання угонів, та розкриття таких злочинів і розшуку злочинців.

Наразі працівники поліції Дніпропетровської області мають позитивні результати у цьому напрямку.

Зокрема, учора 26 вересня, на стаціонарному посту «Солонянський», що розташований на автодорозі «Бориспіль-Дніпропетровск-Запоріжжя», працівниками поліції взводу БДПС був зупинений автомобіль «Peugeot Boxer». За кермом іномарки перебував 23-річний мешканець Харькова. В ході перевірки автомобіля по автоматизованим базам даних поліцейські встановили, що транспортний засіб значиться, як викрадений та розшукується правоохоронними органами Запорізької області.

Цього ж дня, співробітники взводу по обслуговуванню стацпосту "Першотравенський" під час несення служби зупинили для перевірки автомобіль «Audi Q3», під керуванням 39-річного мешканця Дніпра. Під час перевірки автівки правоохоронцями було встановлено, що «Audi Q3» оголошено в розшук слідчим ГСУ НП України.

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділень поліції. Події зареєстровані в Журналі Єдиного Обліку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (28.09.16 17:12): У меня отобрали машину, подделали документы, а всё потому что одна продажная ментовская тварь помогла одному упырю, в итоги я остался без машины. Скажи мне Порошенко что ты за призидент если в стране беспредел, я обращался в полицию но так как, эти доки подделал мент, то моё делонерешает даже прокупатура. Мне сказа: "дай нам 6 тыс длр и мы тебе её вернем, но у меня нет таких денег". Вот вам и законы. Ну что поможите мне, ЧЕСНЫЕ полицейские, или опять отморозитесь??? Відповісти | З цитатою
Евгений  (28.09.16 12:03): Пусть СБУ и МВД посмотрят объявления на сайте ОЛХ и других сайтах 90 % всех мотоциклов двойники, ворованные из Европы, а наши продажные менты в мрэо им техпаспорта выдают за бабки. Вот и будет вам операция МОТОЦИКЛ - АВТОМОБИЛЬ. Типа нихто ничё не знает. Відповісти | З цитатою
Хм  (27.09.16 19:39): Одновременно надо провести операцию Пешеход, Мотоцикл, Велосипед. Задолбали они. Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (27.09.16 18:37): Обязательно, чаще надо шманать.
Кому нечего прятать, тот не боится.
Відповісти | З цитатою
Снова повод  (27.09.16 17:59): для пошманать тачку ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті