Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов нагородив найспритніших бігунів екомарафону в Дніпрі

|«« «« »» »»|

Міський голова Дніпра Борис Філатов вручив грошові сертифікати спортсменам, які продемонстрували найкращі результати на марафонській дистанції завдовжки понад 42 км.

25 вересня нагороди отримали 13 представниць жіночої команди та 15 бігунів-чоловіків.

Борис Філатов зазначив, що Dnipro Eco Marathon став для спортсменів можливістю покращити свої результати. Керівник міста зізнався, що під час забігу мав дві причини для хвилювання. «Це перший такий марафон у нашому місті. І цю непросто дистанцію завдовжки 42 км бігла й моя дружина. Ви всі просто молодці, дякую. Я впевнений, що наступного разу буде ще більше учасників і вболівальників. Упевнений також, що з організацією ми не підкачали», – сказав очільник Дніпра.

Борис Філатов освідчився дружині в коханні просто зі сцени екомарафону.

За результатами забігу серед жінок, найспритнішою виявилася дніпрянка Ганна Печко – переможниця весняного напівмарафону. 42-кілометрову відстань вона здолала за 2 години і 54 хвилини. На другому місці – легкоатлетка Олена Шевченко з результатом 3 години 27 хвилин і 18 секунд.Замикає трійку лідерів спортсменка Марина Бурчак, яка побігла марафонську дистанцію за 3 години 36 хвилин і 50 секунд.

Серед бігунів-чоловіків перше місце в марафоні виборов Яків Савченко з результатом 2 години 32 хвилини і 1 секунда. На другому місці – Анатолій Бондаренко (2 години 32 хвилини і 15 секунд). Третє місце дісталося легкоатлетові Святославу Цвєтков. Його результат – 2 години 39 хвилин і 47 секунд.

Зазначимо, що призовий фонд марафону – 309 тис грн. Загалом у забігу на повну марафонську дистанцію (понад 42 км) взяв участь 101 бігун.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Зю  (25.09.16 19:32): Так непонятно, а за чей счет банкет? Неужели, за счет денег горожан - налогоплательщиков? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті