Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі бізнесменам розповіли, як вийти на ринки Європи та США

У Дніпрі бізнесменам розповіли, як вийти на ринки Європи та США

Просто про складне. У Дніпропетровській ОДА пройшов черговий семінар для підприємців. Їх навчали опановувати нові ринки та брати участь у міжнародних тендерах.

«Кожен виробник зацікавлений у просуванні свого товару на нові ринки. Експорт до Європи чи США – дуже приваблива перспектива, та міжнародні тендери вимагають певних правил. Сьогодні говоримо про них, – сказав радник голови Дніпропетровської ОДА Віталій Литвин. – У планах – ще декілька семінарів для бізнесменів, присвячених експорту вітчизняних товарів та послуг за кордон».

Учасниками семінару стали з три десятки бізнесменів області. За кілька годин вони дізналися, як долучитися до міжнародних тендерів, сформувати необхідний пакет документів, правильно зареєструватися та налаштувати профіль на електронних системах держзакупівель США та країн Євросоюзу.

На зустрічі також розглянули питання мінімальної та максимальної суми товарів та послуг для участі у міжнародних тендерах, можливі невдачі та шляхи їх вирішення.

Такими знаннями з підприємцям Дніпропетровщини ділилися фахівці проектного офісу «GPAinUA» та Державного інформаційно-аналітичного центру моніторингу зовнішніх товарних ринків.

Цьогоріч у Дніпропетровській ОДА пройшло вже з два десятки семінарів для підприємців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дядя  (23.09.16 15:12): Коли чуєш від чиновників, що все треба приватизувати, бо держава не може бути гарним власником, виникає питання, а кого і чему ви криворукі, які якраз і є втіленням держави, можете навчити? Відповісти | З цитатою
артем  (23.09.16 09:40): люди которые и дня в жизни не занимались бизнесом рассказывают бизнесменам как выйти на рынок Европы)))клоуны)))занимались этим вопросом практично более года!вывод плачевный,может когда то,а так мы не подходим и близко к получению европейского сертификата в строительстве,хотя в нашей стране входим в десятку компаний,но и это не так катастрофично,можно переделать,перестроить и подогнать под требования сертификации,а вот работать на рынке Европы очень и очень сложно,первая и главная проблема,там готовы работать только при наличии банковской гарантии и Европейского банка,а банк даст гарантию на определенных условиях,а именно наличие депозита в этом банке на оговариваемую гарантию,вот и все,весь бизнес в Европе,а так может услуги клининга и требуются Европе))) Відповісти | З цитатою
viktor121  (22.09.16 22:48): А план то хороооош ))) Где кальян Відповісти | З цитатою
Вопрос  (22.09.16 22:13): Ага и пусть расскажут как и где взять квоты что бы можно было работать на этих рынках. Відповісти | З цитатою
Вова Байден  (22.09.16 17:50): Улыбнуло!!! Відповісти | З цитатою
_  (22.09.16 17:31): что это за междусобойчик такой, для галочки? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті