Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявили підозрювану у підробці документів

|«« «« »» »»|

17 вересня, близько 19 години, патрульні отримали виклик інформаційного характеру. Заявниця скаржилась на свою доньку, що та не повертає документи на квартиру.

Коли патрульні зустрілись із заявницею, вона розповіла, що донька вкрала гроші, кредитну картку та золотий ланцюжок. Про цей випадок, що стався вранці, жінка вже написала заяву, але згодом з`ясувалось, що також зникли документи на квартиру.

Громадянка запросила полісменів до квартири, де мешкає її донька (квартира належить заявниці). У вітальні вони побачили купу документів, розкиданих на підлозі, серед яких заявниця впізнала свої. Також на шухляді знаходились багато паспортів, їх фрагментів та кредитні картки. Також інспектори виявили предмет схожий на пістолет.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу відділку поліції Індустріального району. Слідчі в присутності 2 понятих провели оперативні дії: виявили магазин з 3 набоями до пістолету, безліч карток та документів з ознаками підробки, мокрі печаткі.

Громадянку патрульні доставили до відділку поліції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті