Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському підписано меморандум про українсько-німецьке співробітництво

У Кам’янському підписано меморандум про українсько-німецьке співробітництво

19 вересня у Кам’янському було підписано Меморандум про співробітництво між Кам’янською міською радою та Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Співпраця в рамках проекту «Зміцнення спроможності українських територіальних громад до прийняття внутрішньо переміщених осіб в Україні» буде здійснюватись протягом 2016-2019 років. За умовами Меморандуму сторони в рамках своєї компетенції реалізують низку заходів: покращують якість надання соціальних послуг, попит на які виріс у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб; сприяють діалогу та проведенню заходів з урахуванням потреб вразливих груп населення в громадах, що приймають ВПО; покращують взаємодію органів влади, місцевих громад, громадських організацій, волонтерів та їх координацію; надають необхідну фахову та дорадчу підтримку для реалізації проекту.

«Ми вже успішно співпрацюємо в цьому напрямі з фінансовою корпорацією «НЕФКО», з фінансовим донором E5P та Європейським Інвестиційним Банком. Підписання даного документа дасть нам можливість отримувати інвестиції у вигляді грантів і вкладати їх в енергоефективність бюджетної сфери нашого міста», – зазначив міський голова Андрій Білоусов.

Проект складається з компонентів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» і «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», які є складовими Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду, що виконуються GIZ. Ініціативи націлені на допомогу регіонам із найбільшою кількістю внутрішньо переміщених осіб, а саме: Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областям.

Довідка.
Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів, німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті