Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
11:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили оновлений Ізраїльський культурний центр

У Дніпрі відкрили оновлений Ізраїльський культурний центр

Відкриття оновленого Ізраїльського культурного центру – це ще один крок до розуміння між націями та більш тісних відносин між різними культурами.

У Дніпрі відкрили оновлений Ізраїльський культурний центр. Голова облради Гліб Пригунов привітав єврейську громаду регіону з цією подією.

«Український та ізраїльський народи об’єднує багато спільного. Зараз Україна виборює свою незалежність, як свого часу це робив єврейський народ, ми разом пережили Голокост. У нас є чимало спільного у культурному та мистецьких напрямках. Саме єврейський народ підставив нам дружнє плече у скрутні часи: серед вас багато волонтерів, меценатів, які підтримують армію та поранених, знаходяться на передовій. Наша область відкрита до співпраці у розвитку спільного бізнесу, мистецьких напрямків», - звернувся до присутніх Гліб Пригунов.

На честь відкриття він подарував Ізраїльському культурному центру спеціальне видання «Кобзаря» Тараса Шевченка.

Участь у відкритті центру взяли також Софа Ландвер, міністр репатріації та абсорбції Ізраїлю, Еліав Білоцерківський, надзвичайний і повноважний посол Ізраїлю в Україні.

Нагадаємо, ізраїльський культурний центр у Дніпрі функціонує з червня 1992 року. Він веде широку культурно-просвітницьку діяльність. Багаточисельні програми та проекти направлені на розвиток всебічних контактів між Україною та Ізраїлем.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (01.09.16 17:14): К слову, если вы, будучи в Израиле в Иерусалиме, захотите посетить с экскурсией могилу царя Давида, то вас таки попросят одеть кипу.
Вам ее дадут, временно.
Відповісти | З цитатою
Для Днепр 2  (31.08.16 10:29): Без кип, потому что маскируются. Все нынешнее правительство Украины тоже ходит без кип. Да и Российское правительство прикидывается славянами и не одевает в открытую кипы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепр_2  (30.08.16 21:40): А почему все без кип? Відповісти | З цитатою
гOрOжаHиH  (30.08.16 20:01): А где этот центр, минора? Відповісти | З цитатою
...  (30.08.16 19:28): Именно еврейский народ подставил нам дружеское плечо в трудные времена... (с)


Вальцман, Гройсман, Бакай, Капительман и Коломойский одобряют эту статью.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті