Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов назвав ганебним чергове перенесення дати оголошення міста-господаря «Євробачення – 2017»

Борис Філатов назвав ганебним чергове перенесення дати оголошення міста-господаря «Євробачення – 2017»

Міський голова Дніпра Борис Філатов висловив свою позицію щодо скасування брифінгу, в ході якого оргкомітет пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» мав оголосити місто-господаря музичної події.

«Четверте перенесення оголошення міста, що прийматиме «Євробачення – 2017». Спочатку – до 1 серпня. Потім – до Дня Незалежності. Потім – сьогодні. Тепер вже – наступного тижня. Вся країна втратила майже 2 (два) дорогоцінних місяці! Сором і ганьба», – написав Борис Філатов на своїй сторінці в соцмережі.

Пізніше він оновив свій пост, додавши коментар до повідомлення гендиректора Національної телерадіокомпанії України Зураба Аласанії, який в соцмережі написав, що з трьох фіналістів відбору два міста – Київ і Одеса мають значні переваги.

«Замість того щоб вибачитися і пояснити ситуацію, у пана Аласанії вистачило розуму надати пріоритет двом претендентам до закінчення оголошення результатів. Долю Дніпра столичні розумники вже, схоже, заздалегідь визначили. Навіть оголосили про це заздалегідь», – зазначив мер Дніпра.

Зазначимо, що брифінг, на якому оргкомітет конкурсу збирався оголосити переможця відбору міст, мав відбутися 25 серпня, о 15.00. Та за півгодини до події на Урядовому порталі з'явилася інформація про його скасування.

Минулого тижня Борис Філатов закликав оргкомітет «Євробачення – 2017» поквапитися з обранням міста-господаря конкурсу, адже зволікання ставить під сумнів виконання графіків підготовки об'єктів та погано впливає на ентузіазм фіналістів відбору: Дніпра, Одеси та Києва.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


пила  (29.08.16 13:48): Пусть Борух оставит свое мнение при себе. Или высказывает его у себя в Меноре. Там его выслушают с открытыми ртами! Ведь это Сам Борух так считает!!! Відповісти | З цитатою
Я много знаю  (28.08.16 22:34): А Борису Альбертовичу пох... что происходит в городе он через день на своём личном самолете летает в гости к уважаемому Кол... либо Кор...
Так что выбирали то и получаем...
Відповісти | З цитатою
Русич Адес  (28.08.16 12:51): Арены Киева и Одессы не нуждаются в том, чтобы над ними начали работать уже сегодня. И причем тут Днепр?
А если городские чиновники, как они утверждают, "борются как львы", то, имею сказать, шо людям такая порода животных известна...
Відповісти | З цитатою
Nikandr  (27.08.16 16:31): Вот и хорошо, будет время спокойно отремонтировать Метеор, построить новый терминал в аэропорту, подремонтировать ВПП, привести в порядок дороги в городе, домучить объездную дорогу, а там еще метро надо достроить...реформа ЖКХ... Відповісти | З цитатою
прохожий  (27.08.16 03:00): Днепр хорошо "засветился" с толерантностью - увольнением преподавателей ДГУ. Какое "Евро"? Какое "видение"?... Вступивший в какашку розами не запахнет... Відповісти | З цитатою
Варвар  (26.08.16 22:13): Как Днепр собирается получить евровидение, если зона полётов над Днепропетровском считается опасной. УЕФА отказало на этом основании использовать стадион "Денпр-Арена"? Может хватит пиариться на сказках для взрослых? Відповісти | З цитатою
Виолетта  (26.08.16 13:45): По справедливости Евровидение должны отдать Одессе. Киев - прекратить превращать украинскую столицу в Москву. Днепр - ой не смешите меня... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
456  (26.08.16 13:22): ну что тут не ясно))киев не оч.нравится оргкомитету, видимо пока еще уговаривают))такой кусок..кто ж отдаст? Відповісти | З цитатою
5656  (26.08.16 12:22): Как так , боре не поверили , вот неудача Відповісти | З цитатою
Русич Адес  (26.08.16 11:03): И шо, хто-нибудь думает, шо оркомитет, которому мэром объявлен позор, даст Днепру Евровидение!
Похоже, шо для Днепра (который не река) это уже второй капец. Выходит, шо чиновники (которые, как известно, ничего не делают даром) боролись как львы несколько месяцев даром? И думаете, шо арки в которых видны многолетние провалы и колдобины по дороге от мэрии к памятнику Шевченко (особенно в первом дворе напротив Нацбанка), ко времени проведения конкурса не успели бы завесить баннерами, а часы на нацбанки (видны из окон мэрии) не починили бы? Да запроста. А к тому же могли бы успеть бикицер обновить и пообносившиеся плакаты – "ДНІПРО – ЄВРОПЕЙСЬКЕ МІСТО".
Хотя, имею сказать, шо, как говорят, отрицательный результат – тоже результат. А за регулярные неудачные замашки на европейские мероприятия, Днепр (который не река) могут даже занести в Книгу рекордов Гиннеса!
Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті