Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники міськради Дніпра в День Незалежності провели прийом громадян просто неба

|«« «« »» »»|

Під час святкування Дня Незалежності України в Дніпрі заступники та радники міського голови вийшли зі своїх кабінетів на Фестивальний причал. Там до свята встановили спеціальні намети, в яких презентували райони Дніпра та міста Дніпропетровської області.

Працівники міської ради розповідали про особливості Дніпра, архітектуру, історію, культуру, промисловість, освіту та ділилися планами на майбутнє.

«Ми розповідаємо про Дніпро, про його роль в країні та про наші плани. Серед них – підвищення відкритості влади за допомогою Інтернету, центрів надання адміністративних послуг. Ми самі будемо виходити до людей, а не чекатимемо, поки хтось прийде до нас і вистоїть великі черги», – каже в.о. заступника міського голови Яніка Мерило.

Дніпровці ж могли напряму поспілкуватися з представниками міської влади.

«У нас є можливість прямого контакту з мешканцями міста. Поки я йшов до намету, до мене вже звернулось семеро осіб. Ми даємо номери телефонів, бо часом люди просто не знають, куди звернутись», – сказав заступник міського голови Михайло Лисенко.

Усім гостям свята, які підходили до намету, видавали візитні картки з номерами телефонів для зв’язку з міським головою та його заступниками.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пенсионер  (24.08.16 19:12): Очередной фарс-пиар! Они делают вид, что не знают о наших проблемах , а мы делаем вид, что безумно рады простому .." а поговорить?' Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті