Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
09:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фермери-волонтери привітали розвідників ОК «Схід» із Днем Державного Прапора України

|«« «« »» »»|

Вчора волонтери з Асоціації фермерів Новомосковського району Дніпропетровської області взяли участь в урочистому нагородженні бійців окремого розвідувального батальйону оперативного командування «Схід» і привітали земляків-розвідників із Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України.

Під час урочистостей начальник управління персоналу оперативного командування «Схід» полковник Олександр Киричок вручив бійцям розвідувального батальйону, які проявили мужність та героїзм під час виконання спеціальних завдань у ході антитерористичної операції відзнаки, грамоти та цінні подарунки від міністерства оборони України, а також грамоти та подяки від командувача оперативно-тактичного угруповання «Донецьк».

У вітальному виступі він подякував бійцям за сумлінну службу та побажав їм наснаги у святій справі захисту Батьківщини.

Участь в урочистостях взяли також і волонтери з Новомосковського району, які привітали своїх земляків, багато з яких несуть службу у цьому підрозділі.

«Напередодні 25 річниці незалежності нашої держави Асоціація фермерів Новомосковського району вітає земляків із цим святом.
У цьому підрозділі несуть службу наші сусіди, родичі та знайомі — ці чоловіки стоять на сторожі нашого мирного життя тут, на передовій, лише за якихось 200 кілометрів від своїх рідних сіл та міст. Саме завдяки їм ми можемо спокійно жити і працювати під мирним небом, тому наш святий обов’язок віддячити їм за нелегку службу, до якої вони стали у такий нелегкий для нас всіх час.

Сьогодні День Державного Прапора України – символу незалежності нашої держави, який одночасно став бойовим стягом усіх її захисників.
У цей день наша громада передає воїнам державні прапори, прапори нашої організації та дари землі, яку ці хлопці самовіддано захищають.
Ми безмежно вдячні захисникам нашого життя, свободи і незалежності!», - зазначив голова Асоціації фермерів Новомосковського району Олександр Сулима у своєму виступі.

Окрім слів щирої вдячності фермери передали бійцям до свята мед, м'ясо та близько двох тон овочів і фруктів, які вони виростили на своїх підприємствах.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті