Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
17:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському військовослужбовцям вручили ордери на квартири

|«« «« »» »»|

22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора та 25-річчя незалежності України, у Кам’янському відбулося урочисте вручення військовослужбовцям та членам їх сімей оглядових ордерів та ключів від квартир у новому будинку на бульварі Будівельників.

Серед отримувачів житла – військові, які з честю виконували свій обов’язок у зоні антитерористичної операції на сході країни. Вручав ключі щасливим новоселам заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Дублян. Від імені Міністра оборони Степана Полторака він привітав військовослужбовців із прийдешнім Днем Незалежності і такою важливою подією в житті. Олександр Дублян наголосив, що, незважаючи на нелегкі умови сьогодення, складну економічну ситуацію в країні Міністерство оборони вживає всіх можливих заходів для забезпечення права військовослужбовців на належне житло, побажав новоселам злагоди, добробуту та успіхів у служінні Батьківщині.

Від імені міського голови Андрія Білоусова та міської ради новоселів привітав перший заступник міського голови Олександр Плахотнік. «Мені особливо приємно, що напередодні таких визначних свят ми робимо нашим військовим великий подарунок. Сьогодні офіцери, які останніх два роки відстоюють незалежність і суверенність нашої держави, отримають квартири у цьому новому і комфортабельному будинку, – наголосив перший заступник міського голови. Він щиро подякував військовослужбовцям, які, не шкодуючи власного здоров’я та життя, відважно стоять на захисті мирного неба України. «Бажаю вам тепла та затишку в нових оселях, а всім нам – сили та витримки у цей нелегкий час!» – сказав Олександр Плахотнік та зазначив, що міська влада зі свого боку докладає всіх зусиль, щоб воїни АТО та сім'ї загиблих військовослужбовців відчували постійну увагу, підтримку й турботу.

Представник фірми-забудовника передав Олександру Плахотніку символічний ключ. Заступник міністра Олександр Дублян в урочистій обстановці вручив військовим оглядові ордери та ключі від квартир. Після того, як була перерізана символічна стрічка на вході до будинку, родини військових оглянули свої нові помешкання.

Як повідомив перший заступник міського голови, 20 квартир у новому будинку були придбані та розподілені серед військовослужбовців за програмою Міністерства оборони України. Робота в цьому напрямі триває: зокрема, наприкінці вересня у цьому ж районі має бути зданий в експлуатацію 14-поверховий будинок, де теж передбачено виділити квартири для військових.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті