Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міграційні процеси Придніпров'я

Міграційні процеси Придніпров'я

Упродовж 2015 року всіма міграційними потоками в регіоні було охоплено 76,5 тис. осіб. Переїхали до області на постійне місце проживання 37,6 тис. осіб, що на 4% менше, ніж у попередньому році, при цьому кількість вибулих майже не змінилася та становила 38,9 тис. осіб.

Валова міграція (загальна кількість прибулих і вибулих громадян) скоротилася порівняно з 2014 роком лише на 2%.

Традиційно у загальній чисельності прибулих та вибулих осіб більша частина (65,8%) – це міграція по населених пунктах області, кожний четвертий мігрував у межах України та лише 5,8% – міждержавні мігранти.

За минулий рік до Дніпропетровської області з інших регіонів країни та з-за кордону прибуло 12,4 тис. мігрантів, а виїхало за її межі 13,8 тис. осіб. Чисельність населення області за рахунок зовнішньої міграції зменшилась на 1,4 тис. осіб. Сальдо міграції населення набуло від’ємного значення та становило -0,4‰ проти позитивного (0,1‰) – у 2014 році.

Мешканцями регіону за вищевказаний період стали іммігранти з 84 країн, головним чином з Азербайджану, Індії, Російської Федерації та Узбекистану. Переселилися колишні мешканці області до 72 держав, надавши перевагу Ізраїлю, Німеччині, Російській Федерації, Сполученим Штатам Америки та Узбекистану.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Однако  (22.08.16 08:35): Вот на счёт того, что адекватные жители Российской Федерации стремятся жить у нас в Днепропетровской области, я очень сомневаюсь... И потом, откуда такие цифры - сальдо, проценты, заявки? Если со времён Кучмы на Украине не проводилось перепись населения. Уверен, что нас просто водят за нос. Не поленитесь, зайдите на сайты миграционных служб России, Белоруссии и Казахстана и узнайте сколько жителей Украины выехало в эти страны начиная с октября 2013 года. И всё сразу относительно миграционной динамики населения встанет на свои места. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті